1. 1
  2. 2
  3. 3

Beste Lezeressen en lezers,

Welkom en alvast bedankt dat jullie mijn Website een bezoekje willen brengen. Ik zal mijn best doen om jullie zoveel mogelijk wegwijs te maken in mijn (soms wel vreemde) gedachtenkronkels en hersenspinsels.

Bij “Luc Embrechts, Auteur” (aan de rechtse kant) vind je wat meer info over mezelf (of wat dacht je).

De "Nieuwtjes"-pagina is nog niet helemaal klaar. Maar daar komt snel verandering in! Binnenkort kan je hier terecht voor idiote weetjes, interessant nieuws of een maf sprookje!

Bij "Boeken Dir-Yak" kun je alvast genieten van enkele voorproefjes van mijn eerste 7 jeugdboeken. In "Zootjes-boeken" kom je wat meer te weten over mijn laatste 6 geschift grappige én spannende jeugdboeken: de 4 Vampierzootjes én de 2 Uitvinderszootjes.

Verder zie je "Klassen" (met fotos van een aantal klassen waar ik een lezing heb gegeven) en het gastenboek, waar je al jouw opmerkingen en vragen kwijt kunt. Ik zal zo snel mogelijk al jullie vragen beantwoorden. Ook suggesties om deze website te verbeteren of aan te vullen, zijn natuurlijk welkom.

Bij "Lezingen" zie je wat meer informatie over de lezingen die ik geef in bibs en scholen. Dus wil je mij eens écht ontmoeten? Geef dan als de bliksem deze informatie aan jouw juf, jouw meester of de bib. Misschien nodigen zij mij dan wel eens uit voor een bezoekje aan jouw klas!

Tot slot kan je via het logo aan de rechterkant ook eens een kijkje nemen op mijn facebook-pagina of jezelf inschrijven voor mijn Nieuwsbrief. Enkele keren per jaar ontvang je dan een emailtje met informatie! Zeker doen!

Veel plezier!

no preview

Luc Embrechts, Auteur

Een hoop weetjes over jeugdschrijver Luc Embrechts en zijn boeken

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief