1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Beste Lezeressen en lezers,

Welkom en alvast bedankt dat jullie mijn Website een bezoekje willen brengen. Ik zal mijn best doen om jullie zoveel mogelijk wegwijs te maken in mijn (soms wel vreemde) gedachtenkronkels en hersenspinsels.

Bij “Luc Embrechts, Auteur” (aan de rechtse kant) vind je wat meer info over mezelf (of wat dacht je).

Bij "Boeken Dir-Yak" kun je alvast genieten van enkele voorproefjes van mijn eerste 7 jeugdboeken. Deze zijn nu opnieuw uitgebracht in 3 fantastische Omnibussen! Hou je van actie en spanning achter elke hoek, dan ben je aan het juiste adres!

In de "Zootjes-boeken" kom je wat meer te weten over 8 geschift grappige én spannende jeugdboeken: de 4 Vampierzootjes én de 4 Uitvinderszootjes. Wil je lachen en bibberen? Dan zijn de Zootjes absoluut voor jou!

In “Boeken Rascal” maak je kennis met mijn allernieuwste reeks “Rascal”. Actie, actie en nog eens ACTIE! Durf jij dat aan? Dan is deze gloednieuwe avonturenreeks zeker jouw ding!

Verder zie je "Klassen" (met foto’s van een aantal klassen waar ik een lezing heb gegeven) en het “Gastenboek”, waar je al jouw opmerkingen en vragen kwijt kunt. Ik zal zo snel mogelijk al jullie berichten beantwoorden. Ook suggesties om deze website te verbeteren of aan te vullen, zijn natuurlijk welkom.

Bij "Lezingen" vind je wat meer informatie over de lezingen die ik geef in bibs en scholen. Dus wil je mij eens écht ontmoeten? Geef dan als de bliksem deze informatie aan jouw juf, meester of de bib. Misschien nodigen zij mij dan wel eens uit voor een bezoekje aan jouw klas!

Tot slot kan je via het logo aan de rechterkant ook eens een kijkje nemen op mijn facebook-pagina of jezelf inschrijven voor mijn Nieuwsbrief. Enkele keren per jaar ontvang je dan een e-mailtje met informatie! Zeker doen!

Veel plezier!

no preview

Jeugdschrijver Luc Embrechts

Een hoop weetjes over jeugdschrijver Luc Embrechts en zijn boeken

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief